Den stora besvikelsen

Jag läser en del mamma-bloggar. Många skriver om babyrytmik.
Varje gång jag läst ordet har jag, utan att reflektera över det, fått upp den här bilden i huvudet:
 
 
 + bebisar som klappar i takt.
 
Inte förrän idag började jag på riktigt tänka på vad babyrytmik kanske egentligen innebär och insåg snabbt att om jag själv skulle få barn någon gång, signar upp oss på babyrytmik och går in med ovan nämnda förväntningar på vad man gör där, skulle jag nog gå därifrån grymt besviken.

Det enda jag ber om i år

Egenskaper jag önskar mig i julklapp
 
-Pysslighet. Åh GUD vad jag önskar att jag var mer kReAtiV. Det HÄNDER att jag får ett sug att pyssla. Men kallar det inte "att pyssla" då det för tankarna till när jag gick i 1:an och skulle göra tomtar av toapappersrullar. Dör tråkhetsdöden. Men när jag skaffat allt "material" och har en klar bild i huvudet om vad jag vill göra så... Dör inspirartionen ut. Hejdå för alltid och där står lastpallarna som skulle bli en huvudgavel. Och ruttnar.
 
-Löparpsyke. Ja som i springa dårå, inte löpare som man har på bord. Jag avundas sååå på folk som bara "Jag sprang milen igår. Så jävla härligt. Frisk luft, musik i öronen och lätta ben." Dessa lätta ben alltså... Var hittar jag dom?
 
-Ämnesomsättning delux. Vill kunna äta vad fan jag vill, när jag vill och inte gå upp ett gram. Kalorier bara rinner av mig. Jag vill vara DROTTNING av ämnesomsättning. Drömmer vidare om det. För alltid.
 
-Ekonomisk. Nä det är verkligen ingen katastrof här. Men vill kunna spara MER pengar. Istället för att skrika TAKE MY MONEY så fort jag får ett nyhetsbrev från H&M.
 
Men, en egenskap jag ej saknar är... HUMOR! :)))
 
 

fu

Jag har sagt i cirka 2 års tid att jag ska komma igång med träningen... Snart.
Och nu, nu har det tamejfan hänt! Det har hänt 6 gånger på 8 dagar att jag har släpat min slappröv iväg till gymmet och svettats litervis. 
 
Men självklart vaknade jag igår med törrhosta och tjockhals. Alltså. Varje jävla gång jag börjar träna händer detta. Och sen har träningssuget försvunnit och jag blir liggnas på soffan med en påse chips och bara väntar på att gymkortet som kostat 1095 kronor ska gå ut.
 
Men imorse var sjuket borta. Jag har alltså läkt över natt?!? OCh det största: jag vill fortfarande träna!!
 
Säger bara: F U skitkropp och min gamla obefintliga motivation! Idag blire gym.
 
 
Mvh Korvfingret

RSS 2.0