Internationella Ida-Dagen

Jag försöker att inte lyssna på rösterna i mitt huvud som skriker:
GÅ OCH GÖR NATURLÄXAN NU FÖR HELVETE!
Men jag måste bara berätta vad jag och Micha gjorde för bus idag på Idas födelsedag :)

Jag frågade Ida igår vilken dag hon ville ha sin present då sa hon:
Imorn, klockan kvart över 7!
Sagt och gjort! 07.15 imorse åkte Micha & jag till Ida och skulle gratta henne med paket, paj och vaniljsås på sängen. Naturligtvis hade hon redan gått upp, men det gjorde inte så mycket, hon blev glad ändå :) Så det blev äppelpaj till frukost och kaffe, bra start på Internationella dansdagen.

Sen tränade vi hela dagen inför dansuppvisningen, det var kul =)

Dagens låt:
Cascada - Because the night

Absolutely hilarious

Micha förgyllde min håltimme idag :) Höll på att skratta ihjäl mej flera gånger! Tänk att det kan vara så kul när man lutar sig mot en ringklocka i en kvart eller när ett bos petar sej i rumpan 2 gånger. Inte kan man klaga på vår otroligt roliga humor iallafall.

Vi har faktiskt gjort bra saker idag också, och det kommer nog uppskattas inom en snar framtid.. =)
DAMDAMDAAAAM!
Fortsättning följer..

Dagens låt:
Matisyahu - Time of your song

Genrep goes hoe

Genrepet inför Internationella Dansdagen (och om någon råkat missa det, Ida Skoogs födelsedag =) ) förvandlades till hookervill när jag drog på mej mina svarta fejkläder boots till mina minihotpants och skakade på dallret. Och tänk, på onsdag ska hela Torsby få bevittna det. Undrar hur mormor kommer reagera.

Dagens låt:
Lady Gaga - Love Game


Motsats till bakisdag

Vad i helvete händer med mej?!
Klev upp ur sängen halv 9 imorse och en timme senare började jag skriva mitt engelskatal, sen städade jag varenda liten yta i mitt rum och möblerade om och sen skrev jag en verksamhets berättelse på 2 sidor.
Va? På en söndagsmorgon liksom.. Jag är chockad.

Sen kom skönheten Skoog på besök, drack kaffe, rövade med mej hem till sej, diskuterade lite om den kommande veckan. Sen solade vi och jag blev som vanligt jättefin och så fruktansvärt brun.. Eller? Ja just ja, jag är grisrosa.. För det säger mamma!


Dagens låt:
Veronica Maggio - Gammal sång

Ännu en galen kväll

Efter 2 ½ timme på RG-tävling kan jag nog dom 3 låtarna dom spelade runt runt.. på alla instrument i världen. Testa mej, jag måste ha hört vart enda litet ljud som fanns i dom där 3 låtarna nu.

Nu sitter jag och väntar på att Emil ska vilja bli hämtad så jag får ta en jävla corona som jag väntat på hela kvällen. Nej, det blir det nog inget med ikväll. Vild som jag är ska jag nog gå och lägga mej när jag hämtat honom, och kanske om jag känner mej lite busig, titta på några Vänner-avsnitt innan jag somnar.

Dagens låt:
The Pinks - Helena & jag


Latmaging

Det var lite spännande på jobbet idag, för polisen hade kontroll utanför. Massa folk blev stannade och fick böter. Jag och Ingrid kollade lugnt på från insidan affären och konstaterade att vad skönt att det inte är vi som får böter.

Idag fick jag äntligen ugnsbakad falukorv, som jag har längtat! Det töliga är att det tar så lång tid att laga mat.. Annars hade jag nog gjort det lite oftare.. Kanske! Ska inte lova nått.

Dag 3 helt utan snus. Livet börjar kännas lite lättare igen även fast jag är så hungrig hela tiden att jag skulle kunna äta min egen arm. Får bli ostbågar idag tror jag, som belöning för att jag är så himla otroligt duktig.

kärlek till onyttigheter

Dagens låt:
Kat De Luna - Calling you


Uppmuntran

Livet kretsar kring en sak nu för tiden.

Ellen: Pappa, idag har jag inte tagit en enda snus!
Pappa: Vad bra.
Ellen: Livet känns jobbigt och meningslöst utan snus.
Pappa: Jag vet!

Ellen: Jag har inte snusat på 2 dagar!
Urban: Du kommer gå upp 10 kilo.
Ellen: Neej säg inte så.
Urban: Bullellen!

=)

Idag har jag bränt mej för första gången i år, vad kul!

Dagens låt:
Promoe - Svennebanan
På begäran!


Fri från min last

Idag har jag inte tagit någon.. Inte en enda har jag tagit idag, även fast jag gått runt och saknat något hela dagen.. framför allt efter maten, och när jag hade tråkigt där en sväng. Men nej, idag har jag inte tagit en endaste liten snus! Åh, vad jag är nyttig och duktig och älskvärd. Odlar väl snart fram en gloria.

Det har varit en helt okej dag, särsklit okej blev den eftersom dagen började med att Ida och jag hämtade en knappt vaken Micha i oleby och spelade En gammal amazon i bött. Det var härligt.

Missade Greys :( thank God för inspelningsbar box!

Dagens låt:
Volbeat - Making believe

Jag protesterar

Okej, nu får min kropp ta och ge sej!
Nu har jag på något vis lyckats fått botoxläppar, helt gratis, utan ingrepp! Men det är inte fint, för jag är alldeles röd och torr runt mina fejkade botoxläppar. Jag börjar misstänka att jag är allergisk mot något.. Men vad kan det vara? För att se ut såhär besparar jag gärna mej själv, så om jag bara kan lista ut vad det är som gör mej till en dålig Linda Rosing-kopia, så slutar jag genast med det! Jordnötter? Hudkräm? Stress?
Ja, är det inte det ena så är det de andra.

Ska träna med Hannis snart :)

Dagens låt:
Miss Li - Gotta leave my trubles behind

Evil-ellis

Här sitter jag i min ensamhet och smider onda planer. Jag är verkligen på G med det nu!
Jag har för lite att göra nu för tiden, då kommer man på dom mest ondskefulla planerna.

Ida gör mej så busig. Så busig att jag kommer hoppa naturen imorn.. För den är andra timmen, sen har jag hål till 3. Jag menar, det är väl inte så farligt? Eller hur?! Nej, tänkte väl jag..

Herregud, jag är pank.. På värsta möjliga tid! Det är kalas, räkningar, snus, hårfärg och allt möjligt mer som ska betalas.. Jaha ja, då passar jag på att inte ha några pengar. Så dumt vettni! Att man aldrig tänker sej för liksom, innan man blir fattig.

Dagens låt:
John Mayer - Free fallin'
Fåräver in maj hart

Hej hålan, I'm back!

Ni kan sluta gråta, för jag har kommit hem hel men inte särsklit ren, lite svettig faktiskt.
Kändes lite skönt att komma hem även om det har varit kul i trysil. Det var fint i backen, jag har ätit mej proppmätt många gånger och sovit ut och fått vara hur ful jag vill hela helgen. Men efter 2 nätter med 15 andra boendes på varann är det skönt att få komma hem till en egen säng. Missförstå mej rätt!

Måste ta reda på mina saker i hallen bara.. Mamma pekar surt på dom när jag går förbi.

Problem!
Vaknade i typ, måndags av att det gjorde ont under läppen. Kikade och japp, precis som jag misstänkte.. 3 vita någonting har ploppat upp precis på mitt snusställe :S Tänkte att, det går väl över.. Hade bara missbrukat lite för mycket snus dom senaste dagarna. Men nej! Jag har inte snusat på den sidan sen i torsdags, plupparna är kvar! Problem 2 är att jag hatar att snusa på högersidan, ändå gör jag det. Men börjar iallafall kännas lite bättre nu efter 3 dar. Oj vad jobbigt jag har det!

Jävla måndag imorn, jag vill inte :(

Dagens låt:
Billie the vision and the dancers - Friday I'm in love

So long, suckers!

Håhå, om 20 minuter ungefär åker vi till trysil :)
Klara har inte gått upp än, mamma är snart galen, min mp3 vägrar att bli laddad, jag hostar och är lite smått bakis, men jag ser ändå fram emot den här helgen med 15 andra personer i fjällen!

Herra, hörs på söndag!

Dagens låt:
Håkan Hellström - Känn ingen sorg för mej göteborg


2 of a kind

Idag har jag lekt med Micha, hon är en sällsynt söt fis. Särskilt när hon härmar andra, då är hon extra sötfisig :) Har även stött på Ida i min kök, hon är också en sällsynt söt fis. Jag har turen att känna dom. Som exotisk safari varje dag!

Har lämnat bort min balklänning idag, det gjorde lite ont i hjärtat. Men ska man ha en matchande kavaljer så ska man! Och förmodligen, nästan alldeles säkert, får jag tillbaka den igen.

Ouf, har ont i magen.. Kan man vara allergisk mot popcorn tro?
Godnatt!

Dagens låt:
DJ Freedom - Hang on

Äventyr

Idag har det hänt saker!
Först åkte jag tåg till karlstad med Ida & Annelie, då såg vi en älg som var vit i ansiktet!
Sen handlade vi i Karlstad, massa olika saker.. Fick mej en jeansjacka tex! :)

Sen träffade vi Hannah och Micha, då bestämde jag att jag skulle åka med dom hem. Vi hämtade upp Sofia och sen bar det av i ett raaasande tempo hem, så fort att vi missade avfarten till Torsby.
När vi sen kom till Sunne kommun började Hannah gallskrika, tur var väl det för då kommer en hund utspringandes i vägen. Micha hann som tur va tvärbromsa, men det var nära ögat! Hunden hade koppel så vi började leta efter en människa, men ingen syntes till. Nu trodde vi att någon låg död i ett dike, men icke! Det var en tant som hade sett att hunden smitit och sket i att leta efter den. Smart!

Ja minsann, det är ett äventyr att åka till staden!

Har hämtat min balklänning hos mormor nu, den är sååhåå fin. Skulle helst vilja ha den på måndag, men får väl vänta till juni antar jag :( tråkigt, det är så långt tills dess.

Dagens låt:
Tiger Army - Pain
(tyvärr utan bas i michas bil :P)


Sökningsdag

AAMAAGAAD! Jag har precis skickat in min ansökning till universitetet!!
Har sökt 7 olika saker till 2 olika universitet, i Karlstad och Örebro. Hoppas verkligen på att jag kommer in på antingen förstahands valet eller andrahand svalet, vilket som blir bra!
 Så vuxen jag känner mej nu.. Får nog göra något riktigt barnsligt för att väga upp det här.

Idag är jag lite friskare. Jag tror någon hörde hur mycket jag klagade och blev trött på det och bestämde att: Nej, bara hon håller käften ett tag kan hon väl få bli lite friskare då. Jag tackar för det!

Imorn blir det Karlstad, kul men för vilka pengar ska jag handla tro?
Det löser sej alltid. Får väl leva fattigt tills lön+studiebidrag kommer.

Oj, jag är hungrig!

Om du var här, om jag var där :)

Dagens låt:
Story Of The Year - Sidewalks

Jag är en smittorisk

Här sitter jag i karantän. Hela dagen har jag gått mellan soffan och sängen och mellan att sova och vara i nått zombieliknande stadium. Det är inte roligt längre! Mamma, pappa och Klara har fått serva mej med vatten och tabletter och näsdukar.. Jag har snytit mej 27 gånger, nysit 39 och svettats ur 5 liter svett. Jag kan inte ens ha mjukisbyxor på mej för det blir alldeles för varmt.

Sen dessutom, när jag frågar Klara och hennes Johannes, i ett desperat försök att få sällskap, om dom inte vill se på film med mej, så dumpar dom mej för en chipspåse och någon martin :( Och nu åker mamma och pappa också ifrån mej..

JA! DET ÄR SYND OM MEJ, OKEJ?!

Dagens låt:
Bonnie Raitt - Have a heart

Påsk

Påsken är långsam.. Men det kanske är för att man ska känna hur Jesus kände. Vad vet jag?
Tur att man får äta hur mycket dret som helst iallafall. Tror inte Jesus fick det..

Det gick bra på jobbet idag, bara 2 stycken kom in och skulle ha kameror och då höll jag mest tyst och pekade på vilka kameror som fanns. Och mamma höll mej sällskap och Ida hann in en sväng och drog en snabbyatzy med mej också, så tiden gick ganska fort iallafall, skönt!

Ska nog se på Sandor slash Ida en sväng kanske, den går ju ändå på TVn. Har för mej att den är rätt bra. Men det var däremot inte filmen som jag och mamma kollade på förut. Vi var uttråkade så vi bestämde oss för att kolla på film. Vi hade 2 alternativ: "Pojken med pruttbyxorna" eller "Who is Grumb?" Det blev det senare alternativet. Det var bland det sämsta jag sett.

Sommar :)

Jocke & Ida :)

Dagens låt:
Meredith Brooks - I'm a bitch

Jobba jobba joooobba!

Nu sitter jag på jobbet igen, fast jag är ganska så sjuk! Har precis öppnat, har hittills haft en kund, men det gick bra! Ska bli spännande att se hur det går idag. Har tvingat mamma komma förbi här och dricka kaffe, vill INTE vara själv i 4 timmar.. SHIT! Nu kom en kund till som jag kunde hjälpa lite halvt. Duktigt!

Igår vart det bad i tunnan med mina favoritflickor i Rådom, mys :) Får vi göra om snart igen!

Vuxenpoäng

Här sitter jag i affären.. HELT BY MY SELF!
Jag har inte fått panik än eftersom jag bara har haft 2 kunder och dom kunde jag otroligt nog hjälpa.
Och inte nog med att jag ska stänga själv idag, jag ska även jobba helt själv heeela lördan!
Jag börjar nog bli vuxen när någon anförtror mej med ett sånt här uppdrag.

Men jag tänker inte hjälpa er om ni hade tänkt komma in här och fråga mej omöjliga saker.
Då kastar jag ut er tills moster kommer tillbaka! Skyll er själva säger jag då!

Lista på omöjliga saker ,så ni vet:
- Förklara vilken kamera som är bäst, jag vet väl inte!
- Fråga mej om blixtar och objektiv
- Fråga vad saker kostar som inte har prislapp på sig
- Vilja köpa kikare, stativ och andra konstiga saker

Annars, välkommen in!

Dagens låt:
Kelly Clarkson - Miss independent
För det är jag!

HJÄLP!

Idag på gympan fick jag en liten med märkbar panikattack.
Det visade sig att jahapp, idag var jag minsann själv tränare. Ida var tvungen att hjälpa till med RGn och Sandra och Anna var inte där. Bäst för dom att dom hade en bra anledning till detta för när andra gruppen kom kryllade det av barn. Dom var överallt, det var som att dom hade tagit över jorden! Naturligtvis kom alla barn, ALLA, det är ganska ovanligt.
Där stod jag själv med ett helt gäng galna 10åringar. Jag ville lägga mej ner och dö litegrann.. Men det gick faktiskt bra! Ida kom över efter en stund och hjälpte mej med att hålla koll på ungarna.

Dagens bästa:
"Embryo = ett barn eller unge i tidigt utvecklingsstadium"
Vad är skillnaden på barn och unge?
Det roliga var att jag trodde Ida hade skrivit detta..
MEN det stod så på wikipedia :) hoho!

Dagens låt:
Volbeat - Still counting

Spö

Har precis fått dyngspö.. av mamma.. OCH pappa.. i yatzy..
 Jag är sur.

Nu ska jag ut och traska med Erika :)

Gilla!

Idag när jag lagade mat kom jag fram till att jag gör nog världens godaste köttfärssås..
Testa mej! ;)

Vilken bra helg det var, med besök och allt.. Det tycker vi om!
Men något vidare festande blev det inte i lördags, haha! Hade skitkul hos tvillingarna på förfesten när vi åt mat och hade mysigt. Men när vi hade varit på björkhälla i typ 1 timme beslutade Ida att hon skulle hem och då blev vi med :) Vi kom hem före mamma och pappa.. Jag tror aldrig det har hänt faktiskt. Inte ens mamma och pappa kunde tro sina ögon!  Men det gjorde inget :P Sen blev det classic bakisdag på söndan, mysigt ;)

Och mer tänker jag inte avslöja! :)

Men det är alltid lika kul att få fyllesms från folk, här kommer några favoriter från lördags:
1. "Vart fan är du?"
2. "Världens drag på idet. Synd att du hitta kille" 
3. "Har försökt ringa.. Men förstår.."
4. "Men tydligen är det alla andra säger sant.."
HAHA!

Dagens låt:
Kings of Leon - Use sombody


Golfglidare

Hade en lektion idag med, istället för att skriva om Europa Komissionen så slutar det alltid med att jag och Ida försöker hitta bra låtar på youtube, Not cool eftersom arbetet ska vara klart nästa vecka.

Sen jobbade jag som vanligt men sen kom Michi och Idi och hämtade upp mej och vi gled runt i Michas golf på byn med skivan "Micha Ida Ellens bilraggarskiva 3/4 - 09" på högsta volym! Moget ;)
Ni är att bra fina ni! aj löööv ju göörls!

Skulle ha tränat med Bananen idag, men hon hade allt bra mycket att stå i tills imorn, så NÄSTA VECKA så drar vi igång på allvar, så här kan det verkligen inte fortsätta om Miss Åkerlund ska gå i sin balklänning :)
Men imorn skiter vi i alla bantingskurer för då är det feeerreeee :D

Nämen?! får jag verkligen besök i helgen..? :P

Dagens låt:
Martin Svensson - Dumkåt

Blå bil

Alltså, jag klarar inte av skolan mer.. Hela EN lektion idag. Jag menar.. Jag har faktiskt ett liv att leva också! Tur att Ida och jag hade lite kvar på projektarbetet så vi kunde jobba med det :P Sen fick hon laga mat åt mej medans jag kollade på och dreglade ikapp med vovvarna! Å gött blev dä!

Jaha, nu sitter jag här hemma själv.. Ingen att dansa för, ingen att spela yatzy med, INGEN att klaga för!
Ja inte är det lätt att vara jag ska jag tala om.

Idag när jag gick ut från Toria och går lungt och sansat till bilen kommer det en blå bil och parkerar precis bakom min bil.. Okej, tänkte jag, ska jag säga något eller bara backa rakt bak på den blå bilen? Ska han få sota för sin dumhet eller ska jag sitta och vänta på el idioto? Som tur var kom han springandes tillbaka när han såg att det var min bil han blockade vägen för.
Hur många gånger ska jag behöva säga det:
 Ellen är en drottning. Flytta på er, här kommer faktiskt jag! :P

Min hals är nästan frisk, då behöver jag inte oroa mej för helgen med, haha ;)
Men hur ska denna helgen kunna slå förra helgens yatzyspelande med denna tös?

Omklädningsrum är finurliga

Dagens låt:
Joakim Hillson - Vacker utan spackel (haha)

Död åt smurfarna

Vilken ond jävel har kommit på smurfhits? VA?! 
"Jag har en jättebra affärsidé! Vi byter ut några ord mot smurf i populära låtar och förställer rösten och säljer skiten!" 
Det måste vara någon som gillar att plåga vuxna människor.
Idag har jag tvångslyssnat på smurfparty en hel timme. Inte undra på att jag inte är motiverad till att gå på gympaträningarna. Dessutom var hälften av ungarna borta. Suck och pust!

Men idag var det iallafall sol, litet plus i kanten.
Men jag, tjockhuvud Åkerlund bestämmer mej för att äta glass.. Big No no!

Idag har jag träffat Helen Sjöholm, har du?

För er som vill veta, min hals är inte fullt så vidrig idag.

Dagens låt:
Gabriellas sång

RSS 2.0