Big Brother Maraton

Till min pappas stora förfäran hade Ida, Micha och jag Big Brother maratonkväll igår. Micha tog med nästan heeela sista säsongen som vi satt uppe och kollade på halva natten. Vid 3 gav vi oss, då var vi ganska så sletna. Men inte tog Big Brother slut för det, både Micha och jag drömde om deltagarna inatt. Så fruktansvärt lättpåverkad man är.

Idag har jag tränat med Hannah igen, jag känner mej otroligt duktig! 3 gånger i veckan är ganska mycket jämtfört med vad jag tränat innan, det vill säga: Ingenting! När jag sedan varit hemma och varvat ner åkte jag till Ida och drack te och laddade hem lite musik .
Och nu sitter jag här med en vit fet salva på mina finska vänner som plötsligt har ploppat upp i hela ansiktet och känner mej inte det minsta attraktiv.. Jaja, ingen ska se mej snart ändå när jag gå upp och fortsätter med Big Brother maratonet själv :)

Fruktansvärt lugn fredagskväll

Sitter här och lyssnar sönder 3 låtar. Vet inte hur många gånger dom gått runt nu. Idag var det minsann lite att göra. Har jobbat efter min enda lektion och sen bara gått hemma.. Hela dagen! Känns lite jobbigt. Glömmer alltid bort hur tråkigt det är att sitta själv hemma..

Idag hade mamma varit på apoteket och hittat ett litet häfte om snus.. Det var också lite jobbigt när hon gav den till mej som en liten hint så. Så ska väl göra ett halvhjärtat försök att sluta igen. Ska bli kul och se hur länge det går den här gången.

Skönt med lov nu iallafall, min kropp har skrikit efter sömn hela veckan. Så imorrn ska jag sova så länge det går.. Kommer säkert vakna redan vid halv 9 bara för det.

Helgens bravader

Det är svårt att vara aktiv bloggare, hur ska man hinna med det och alla andra måsten i vardagen? :P

Helgen var som dom senaste helgerna, utång. Men denna helg blev det både fredag och lördag.. Måste skärpa mej! Så här kan jag inte hålla på att leva.. Men kul är det :)

fredagen var det studentfest, förfest hos mej och sen vidare till Idet. Frivillig maskerad var det, och eftersom jag äääälskar att spöka ut mej så var jag polis! Kul kväll :)
lördagen skulle jag egentligen tagit det lugnt, var skakis ända till fem på eftermiddan, men så ringde magnus och undrade om jag ville bli med till bowlinghallen en sväng. Det slutade med att vi drog till Idet den kvällen med, träffade massa folk som jag inte sett förut, efterfestade hos någon till halv 5 på morgonen. Också kul kväll!
söndagen var jag ganska seg, men jag och Hannah drog till gymmet redan vi 2 och jag försökte bränna alla jävla kalorier som jag stoppat i mej i helgen.. gick nog sådär.

Sov hos Ida inatt, behövdes pratas lite. Sen var det ju som sagt måndag igen.. Såg allt lite ångest från fredagen i endel.. Mohaha! DET BLIR ALLTID MÅNDAG IGEN, tänk på det..

                                            Jag tog minsann boven :)

Dagen efter

Idag mår jag precis som jag förtjänar. Hade en skitkul kväll igår, men idag är inte lika kul. Huvudvärk och trött som en gris.

Efter att ha haft en väldigt lugn fredag och lördags för/eftermiddag hos min "avlastningsfamilj" (Skoogs) så drog vi igång i gårkväll hos mig, eller jag och Micha gjorde. Ida och Hannah var med och var ett mycket trevligt sällskap. Men eftersom Hannah går på antibiotika och Ida är ärligast i världen och lyckades få en träning nio imorse blev det bara jag och Micha som vinade :)
Efter en snabb påhälsning på en grabbförfest drog Micha och jag till idet, där vi röjde loss på dansgolvet nästan hela kvällen, väldigt roligt! 
Sen blev det mat och efterfest och en mycket full micha, efter det drog hon och jag hem till mej och på vägen skrattade vi hur mycket som helst, allt var sinnessjukt kul bara. Lyckad kväll? Japp! 

Mama's baking pie

Åh vad jag känner mig duktig, har precis bakat en hallon/björnbärspaj i hjärtform :) Blev så sugen när Ida sa att hon skulle göra en paj, och jag bakar aldrig så tänkte att idag var det dags. Jag chockerad hela familjen.

Pratar just nu med en kompis på msn som är lite nere, och han sa precis det gulligaste jag någonsin har hört komma från han. Han berättade hur det var att sova brevid en tjej. Blev lite rörd faktiskt, överväger nästan att åka bort till han med pajen.

Och imorn bär det av till Munkfors, Ida Sandra och jag ska bege oss ut på den farliga vägen. Mamma har varnat mej x antal gånger hela veckan. Vad i helvete gör man i Munkfors kan man fråga sig, Jo! Vi ska till Eksons och köpa utklädningskläder till studentfesten nästa vecka, ska bli riktigt kul! Ida och jag har redan bestämt oss för vad vi ska klä ut oss till så hoppas det finns i rätt storlek.


Hallon/björnbärspaj

Resultatet :)

Framtiden är snart här..

Nyduschad och nyskadad sitter jag här igen efter småbarnsträningen. Fick ont i armen idag, kunde det ha varit när Axel eller David eller Carl sparkade mej för första andra eller tredje gången när vi hade plint idag? Ja säkert.
Whatever, sånt man får ta när man offrar sitt liv som tränare..

Längtar utomlands. Idag funderade jag på ytterligare en karriär som jag skulle kunna tänka mej.. Hittills har jag i mina tankar redan varit Massös, spabrud och frisör. Idag ville jag jag vara reseledare. Ser så kul ut :)
Undrar vad jag vill vara imorrn..? Skådespelare? Fan jag blir ingenting på samhäll så jag kan ju bli vad jag vill bara jag utbildar mej, the sky is the limit.  Just nu är jag då inte sååå sugen på att läsa då. Ida och jag drar till Nööörg stället och tjänar massa pengar :P Vem vet? Snart tar man ju studenten så måste snart bestämma mej..

Världens godaste kaffe
Ellen ♥ London

Miss Independents låtlista

Pjuuh, flera inställda lektioner idag! Inte för att det är snällt att säga detta men: Tack Bengt G för att du är sjuk idag igen! 
Well, i vanliga fall hade jag och Ida åkte hem och druckit kaffe.. Men idag åkte vi hem och drack Oboy istället. :)

Eftersom jag nuförtiden är singel eller som jag hellre vill kalla det: "Miss Independent",  bestämde jag och min självständiga sida sig för att göra en "I don't need no boyfriend, buttface!-spelningslista". Den blev mycket bra! La in massa gamla låtar som jag inte lyssnat på på jätte länge!

Lite låttips till er som känner att "Nej ta mej fan.. jag behöver inte svinet, Jag rockar, GIRLPOWER":

  • Marion Raven - Break You
  • Veronica Maggio - Nöjd
  • Alice In Videoland - Radiosong

Braaaah låtar! Måste försöka fixa någon mat på ett eller annat vis, sedan bär det iväg på gympa!



 Annan bra Alice In Videoland-låt!

En vanlig sketen tisdag

Har precis kommit hem från skolan, avslutade denna skoldag med att hålla ett sisådär bra tal men som innehöll en väldigt bra mening som jag knappt förstod själv fast det var jag som faktiskt skrivit den och sen skröt om det. :) Är det något jag kan, så är det att skryta :P Resten av dagen var slapp:
 

  • Dans på morgonen, många håltimmar vilket resulterade i att jag och Ida åkte hem hit och drack raketbränsle (kaffe)
  •  Näst sista lektionen, Svenska! Skrev en halvdålig krönika på 10 minuter
  • Mer håltimme, pratade med Kajsa om allt mellan himmel och jord
  • Sista lektionen, Engelskatalet you know ;)

Ja, överlag är jag nöjd. Blir nog en sitta hemmakväll, det är ju Top Model :)


What a weekand!

Har spenderat nästan exakt heeela helgen med Ida. Alltid roligt :)

Lördag: Först blev det fika med Emma som skulle åka till Australien idag (!) och vara borta i 3 månader. Blev många hejdåkramar och lite sorligt.
Efter det: ledarträff i badhuset med pizza och bubbelbaaad! Mycket mysigt och varmt.
Sedan var det frågan: skulle vi dricka eller inte? Efter många om och men så belsutade jag mej för att dricka och Ida skulle köra. Vi åkte till Britta som fyllt år och firade henne med en liten förfest innan det bar av på en större förfest och slutligen Idet där jag dansade mej svettig hela natten :) Nattamat och tjatigt folk utanför mit hus innan jag till slut somnade.

Söndag: Vaknar, skulle jag orka gå upp? jajemän, inga sura miner fast jag vaknade av huvudvärk och magont!
Åkte till Ida och "pluggade" samhäll ett tag vilket slutade med att vi planerade mitt framtida Temabröllop som kommer innehålla bland annat rödluvan, bag in da box låten och en brudgum med mjukisbyxor.

En annan grej jag kom på idag var att jag ibland önskar att jag var 14 igen då man kunde ha okompilcerade förhållanden med någon man sa att man älskade fast inte riktigt vet vad kärlek är och bara kolla på TV hela dagen och ändå tycka att det är ett meningsfullt förhållande!

                                                     när den var precis nygjord :)


RSS 2.0