They are back..

Botoxläpparna är tillbaka, hur i hela friden kommer dom till?

Idag har det hänt saker:
Först ut var det morsdagsmiddag med halva släkten.. Jag kände mej sleten, men det var inget jämfört med moster Ingrid.. Sen kom min Ida en sväng, vi pratade skit, åt glass i solen och hade det mysigt! Sen åkte jag och testade balfrisyr hos Maria och på köpet fick jag låna ett par skor till studenten. Säger bara: Lånar era frisörer ut skor bara sådär? Näe, tror inte det va!

Väldigt bra dag alltså, jag är nöjd!

Dagens låt:
AySel & Arash - Always

Bilåking nattetid

Idag har det varit underbart väder, tack solen!
 Och i det underbara vädret har jag lekt en lek med alla stackars ovetande själar som gått förbi. Den går till så att jag sjunger en låt som bara jag hör i min mp3 (nej, jag har ingen Ipod, så käft!) och den som sitter brevid ska gissa låten. Ingen tycker det är lika kul som jag.. Jag saknar Ida! Hon tycker den leken är kul iallafall.

Ikväll är jag chaufför, men tro inte att ni kan höra av er och få skjuts sådär hursomhelst.. Nepp, Emil är min priviligerade passagerare som först och främst ska åka. Wow, jag är verkligen en snäll kusin. Emil är lyckligt lottad.

Dagens låt:
Katy Perry - Waking up in Vegas

Daddy Cool

Jag har kommit fram till vad höjden av lathet är:
 Det är när man kollar på serier som man tycker är skitkul och skrattar högt, fast bara i huvudet för man orkar inte låta.. Ja, det är något jag gör nästan dagligen, men när pappa är med så orkar jag skratta högt åt Family Guy, för att pappa skrattar högt och för att jag faktiskt tycker det är kul. Annars, bara i huvudet.. Det känns rätt gött.

Och det är vad jag gör ikväll:
 Dricker öl, äter chips, snusar och skrattar högt tillsammans med världens bästa pappa!

Pappa och jag på pub i London =)

Dagens låt:
Noisettes - Don't upset the rhythm


Dålig tajming

Idag är jag sjuk. Det är inge vidare faktiskt. Varför kunde jag inte ha blivit sjuk i typ mars? Mars är en jättebra sjukmånad, men i maj, så nära juni? Skitdålig sjukmånad, verkligen.

Så idag hade jag engelska, sen gick jag hem och la mej på soffan och har legat där sen dess. Men tro inte att jag har haft lite att göra.. Nej, jag har varit på upptäktsfärd i TV-landet och jag upptäckte att norska och danska kanaler har mycket bättre program mitt på dagen än vad svenska kanaler har. Produktiv dag alltså, fast jag är sjuk..

Imorn åker min Ida till Uppsala igen, jag är inte nöjd med det.
Jag är inte nöjd med att pappa inte har lagat mat än, jag är ju sjuk.. Som sagt!

Dagens låt:
Soulja Boy Tell Em' ft. Sammie - Kiss me thru the phone

Torsbys Next Top Model

Hur vågade pappa ta bilen idag utan att fråga mej om lov?! Så respektlöst.

Nu ska jag snart gå ut och gå med våran egen Baby Mama =) Måste ju bara hämta den där bilen först..

Kolla modellbilderna Ida tog på henne och mej idag

 Sveriges nästa topmodeller 
(Vi väntar fortfarande på våra kontrakt med Ford Models)

Dagens låt:
Bush - Glycerine

FF

Nej, inte ens solen ville vara min vän idag.. Vad gör jag för fel liksom?

Jag är äntligen klar med min naturtenta. Det känns som jag har gjort något riktigt bra för hela mänskligheten, så stolt är jag över att jag äntligen lyckas svara på alla omöjliga frågor Laila bestämde att vi skulle få så nära vår student när vi egentligen ska supa bort alla våra stackars hjärnceller. Jag är riktigt upprörd!

Jag och Klara har ff, vi har inte bråkat än. Men kvällen är ju inte slut..

Nu ska jag duscha, sen ska jag skratta ihjäl mej åt Family Guy, roligaste programmet EVEEEEER!

Dagens låt:
Kid Down - I'll do it for you

Tänker fula ord

Nu skulle jag gärna vilja vräka ur mej en hel massa fula ord, som verkligen inte passar sej för en liten flicka som jag så just därför tänker jag låta bli. Här kommer en lista över saker jag vill svära åt just nu:

- Filmen jag inte lämnat tillbaka
- Naturtentan som aldrig tar slut
- Min mage som gör ont ont ont
- Skoskav, vill alltid svära åt dom

Jaja, det är väl bara att traska iväg med filmen. Fan, det får man säga. Det var faktiskt riktigt passande jämfört med vad jag tänkte säga från början. ÅH! Men jag är glad åt vädret. Tack solen, låt oss vara vänner i sommar!

Dagens låt:
No Doubt - Ex-girlfriend


B-dag

Ja, jag säger då det. Igår, 1 ½ liter vin senare åkte vi och invigde kolsnäs för i år. Helt okej kväll, jag och mina favoritbruds ägde ju dansgolvet =) Men det var inte lika okej imorse kan jag säga. Låg på soffan till 5 tiden idag, kändes rätt gött faktiskt.

Och så är det ju den där jävla måndagen imorn som alltid kommer tillbaka.
Men jag ska väl överleva den också!

Nu måste jag sova, eller kolla på några vänner avsnitt i min nybäddade säng iallafall, SKÖÖÖÖN.....T!

Dagens FILM:
Baby Mama

Förfest

Jag sitter hos Ida, vi ska förfesta.
Vi väntar bara på Michi, Emma och Hannis, sen ska vi börja vina! =)
Kan hända att vi börjar lite tidigare.. man vet ju aldrig med skoog.


Nej, vi kör inte rock-tema ikväll!

Dagens låt:
Manian - Welcome to the club
Sägs det! =)

Håll i er..

Hör och häpna!
Jag, Ellen, har varit ute och gått/sprungit varje dag i hela fyra dagar nu. Nej jag kan inte heller riktigt förstå vad som flygit i mej, men det är helt sant. Jag ska se hur länge dom här tokigheterna håller i sej.

Nu är jag och mamma ensamma hemma igen och nej, då går vi inte ut och röjer och lever livets glada dagar.. Nej, vi lagar mat, är hos mormor och morfar, putsar fönster på helt livsfarliga höjder och kollar på TV. Det är mysigt.

En äcklig grej med potatisar är dom där vidriga tentacklerna som dom ibland framkallar. Det var många sådana när jag skulle skala potatis idag, OCH så skalade jag mej i tummen. Bloody potato! =)

Dagens låt:
Eminem - We made you

Oönskad

Äntligen har den långa helgen börjat!
Inte för att veckan varit oerhört jobbig eller så, för det har den inte. Men jag tycker det är viktigt att värma upp med så mycket ledighet som möjligt så jag är förberedd på vad jag har att vänta mej till sommarn när jag är arbetslös och uttråkad.

Klara kom hem igår. Och nu har mamma och pappa glömt mej. Dom praktiskt taget släpade henne till matbordet så hon skulle sitta och äta med dom. Mej ropade dom inte ens på.. Inte ens ett endaste litet rop. Visserligen har jag redan ätit.. Och jag är ju inte direkt sysslolös, jag har massa att göra. Men ÄNDÅ! Inte ett litet rop ens.

Dagens låt:
Alesha Dixon - Breath slow

Tortyr

För en kort sekund var jag väldigt nöjd med mej själv. Jag har suttit i princip hela eftermiddan och kvällen (nu ljög jag men det lät bra) och skrivit på mitt tal som jag ska hålla IMORGON! När jag äntligen trodde jag var klar läste jag talet och tog tid och SURPRISE, det visade sej att jag hade hela 4 minuter till att prata på.
 Vem bestämde att 10 minuter skulle vara så jävla lång tid?!


Och så kommer naturläraren och ger oss fetaste hemtentan ever, varför liksom? För att ta ner oss studenter på jorden eller bara för att det är kul att tortera?

Såhär känner jag mej:


Dagens låt:
Lady Sovereign - So human

Snusinlägg

Fråga:
Hur kan en kopp kaffe göra att man kissar 6 gånger på en kvart?

Överväger starkt att sluta sluta snusa, för snart kommer jag se ut som en strandad val, det är inte bra inför beach noll9. Jag hade börjat snusa igen för länge sen om inte folk hade berättat för mej hur stolta dom var över mej och hur duktig jag varit. Suck, aldrig blir man nöjd.

+ för denna vecka: LÅÅÅÅÅÅNG HEEEEELG =D

Dagens låt:
Kelly Clarkson - I do not hook up

Mamma Åkerlund

Jag sitter vid köksbordet och äter en kesomacka. Mamma kollar på.

Mamma:
Det ser ut som såna där vita pluppar man får i halsen när man har halsfluss.
Ellen:
Men mamma?

Här försöker man vara nyttig med keso på mörkt jävla bröd så kommer hon där och säger att det jag äter ser precis ut som en halssjukdom.. Nej mamma, inte coolt!

Jag har varit lugn hela helgen. Fast jag och mamma var till Karlstad och handlade igår, det var kul fast ingen av oss hade egentligen pengar till det. Men vi behövde något att göra. =) NU ska jag plugga lite.

Dagens låt:
Flo Rida ft. Wynter - Sugar

Vafan?!

Jaha?! Här sitter jag.. SJÄLV en fredagskväll. Varför har ingen förbarmat sej över mej än?
Vad har ni att säga till ert försvar?

Funderar på att ta en promenad till toria och köpa lite nötter.

Dagens låt:
Melody Club - Girls don't always wanna have fun

Dålig hårdag?

2 kabaréuppvisningar avklarade, 2 to go!

Idag gick det nog bättre.. Hoppas jag!

En sak jag älskade med idag var när jag vaknade och såg att jag hade världens svintohår på bakhuvudet liksom. Jag blev bara så glad och överraskad, det kändes jättekul att ha så. Och dessutom att jag var alldeles för lat för att fixa det imorse så sprayade jag på det och fick reda ut det när jag kom hem.. Jag höll på att tappa allt hår jag har, men då skrattade jag bara lite och sa: Oj så tokigt det kan bli!


Dagens låt:
Veronica Maggio - Self esteem

Showday 1

1 kabaréuppvisning klar, 3 to go!

Idag har vi bara gått runt och väntat på att kabarén ska börja nån gång, men imorn börjar den vid 10 så behöver inte vänta så länge, puh! Men är iallafall ledig från dom flesta lektionerna under kabarédagarna, plusplusplus!

Det är helt sjukt tomt här hemma nu när Klara är i skåne, ingen att bråka med om datorn eller kläder eller att hon ALLTID väcker mej på mina sovmornar vilket jag förresten tror är någon tvångstanke hon har.. Jaja, hon kommer väl hem snart så jag får bråka lite.

Dagens låt:
5th Sonic Brigade - The Whooo song

kära dagbok

Hej jag heter Ida  har skrivit detta själv, med papper och penna (y)
just nu är det redovisning om makt och funktion det är kuwl
igår fick vi en katt hemma, men den ska inte vi ha utan den ska gå hem till sig egentligen, konstig katt.
och idag har jag och ellen hunnit dricka kaffe hemma hos mej och spelat maxi the yatzy , världens sämsta omgång, men gott kaffe.
vi fick pytt i kebab panna idag och sen har jag geografi. då ska ellen sitta och sakna och vänta på mej.
today äre genrep för kabaren in the aul.
så tycker jag att alla ellens 300 läsare som ser det här ska komma och kolla på when we are the elvis på skoltid eller på torsdag kväll in the aul.

jag fick smaka ett TUGGumMi av ellen förut, snäll tjej.

totte fick ont.

hejdå kära dagbok <33<3<3<3<3<3333. / Ida maria skoog


Helgstuff

Idag har jag varit en exemplarisk dotter, igår också förresten!
 Jag har lagat mat, städat och umgåtts med mamma massor. Ja natruligtvis inte hela dagen igår eller idag men ändå, stora delar av dagarna!

Jo, i fredags åkte Ida och jag till sunne för att festa lite. Ida hämtade mej i affären och körde ner och jag gjorde mej iordning i bilen super smidigt! Förförfestade lite hos Eril innan vi gick till förfesten och sen blev det Köpis, och ja, blablabla.. Iallafall var det en kul kväll =)

Idag blir det bio med Ida och Emma I guess :)
 "Män som hatar kvinnor" blir det denna söndag!

Dagens låt:
The Hellacopters - By the grace of god

Status

Jag jobbar nu!
Jag åker till Sunne sen!
Hörs imorn!

Dagens låt:
Lily Allen - Fuck you

Slutarååå!

Nu räcker det!
Alla snusar, jag ser snus överallt och folk slutar röka och börjar snusa JUST NU!
Varför pratar alla om snus när jag slutat? Jag menar, till och med Josefin Crafoord sa imorse att hon tyckte det kunde vara lite coolt att tjejer snusar.. Jag vill också vara cool igen! Det här är inte rättvist, på något sätt! 

 Och sluta släng upp snusdosor i ansiktet på mej helt oväntat, om ni inte aktar er så hugger jag!

Kom till mamma!
Japp, jag saknar det.

Dagens låt:
Chicane ft. Natasha Bedingfield - Brusied water

Skön...T

Det är äntligen över.. Jag behöver inte gå till den där sunkiga gympahallen något mer i år för idag hade vi avslutning med alla gympabarnen. Jag är rätt så lycklig (även fast 3 barn började gråta, jag fick städa upp bullpapper och festisar och veva i hopprepet tills jag fick ont i armen) för nu är det slut! Nu ska jag inte göra ett skit på onsdagarna framöver, Mohaha!

Varför är det klimatdag imorn? Ja, vi vet att vi förstör jorden redan.. Kom med något nytt!

Nu ska jag duscha.
 Hejdå för alltid!

Dagens låt:
Lady Gaga - Fashion

Piece of cake? pfft!

Jag har tänkt såhär i flera månader:
"Äsch då, balskor är väl inga problem att hitta.."
Men där minsann hade jag fel, iallafall om man har en mamma som jag har..
Jag fick INTE ha vita, lila eller svarta skor.. Inte för att jag ville ha det, men jag vill ändå kunna ha möjligheten att få välja färg själv på mina balskor.  Nej, mamma hade bestämt att jag skulle ha rosa skor.. Det var bara det att alla rosa skor som jag fann skulle behöva brännas på bål fort som fan, så fula var dom..

UTOM ETT PAR!

Om 2 till 5 dagar är dom mina!

Dagens låt:
The Offspring - Want you bad

Liten helghistoria

HA! Där fick jag! Lördags kvällen blev faktiskt roligare!
Jocke kom och hämtade mej med sin nya BMW och vi var ute och raggade ett bra tag :) Så det gick då fan ingen nöd på mej!

Igår fick jag äntligen gå på bio och utnyttja en av mina biobiljetter som jag vunnit och då blev det Fast and Furious.. Jag och Ida vågade knappt erkänna det.. Men den var faktiskt helt okej, jag kan nog tillochmed sträcka mej så långt som att säga att den var bra!

Och idag blev det lång sovmorgon. Det är dom allra bästa sovmorgonarna =)

Dagens låt:
Pink - Please don't leave me

Någon som vet?

Jag har ju tydligen slutat gå ut på helgerna nu för tiden. Och nu börjar jag undra lite varför.

Och nu skällde just mamma ut mej för att Klara har grisat ner handfatet..
Kan den här kvällen bli mycket bättre?

Dagens låt:
Puddle Of Mudd - She hates me


Annandag Ida

Idag firas Ida för tredje dagen, så därför firar vi idag Annandag Ida.

Valborg igår, om någon missade det! Det var riktigt kul, iallafall på förfesten hos Ida. Vi åt, drack och skrattade mycket åt varandra. Vi gjorde även vår tredje musikvideon till Gyllene Tider, inte fullt så bra som dom andra, men helt klart godkänd! Sen blev det faktoriet, sådär kul.. Way to much människor som trängdes, trampade varann på fötterna och var fulla i samma lokal. Jag är glad att jag kom därifrån levande.

Åkte hem till Ida och sov, och idag har vi vandrat med Emma (välkommen hem sötnos) och solat, spelat Maxi-Yatzy, åkt cab och ätit glass. Mycket mysig dagen-efter-dag. Och nu ikväll blir det Bergs.

Blondinerna, ni är bäst! :)

Dagens och gårdagens låt:
Gyllene Tider - Ljudet av ett annat hjärta


RSS 2.0